museum-digital
CTRL + Y
en
Меморіальний музей тоталітарних режимів "Територія Терору" Фото, зроблені О.Волчанським

Фото, зроблені О.Волчанським

Зі слів Олександра Волчанського в інтерв'ю "Громадського радіо": «Публікував ці фотографії у соціальних мережах. Таким чином хотів показати ставлення луганчан, проукраїнські налаштованих луганчан до подій, які відбувалися в країні, і до того, що було у Луганську. Я ходив на кілька проросійських мітингів, щоб пофотографувати. 9 березня на мітинг присвячений 200-річчю Шевченка я спочатку знімав наш мітинг, а потім фотографував всі події, які були далі. Проросійський мітинг пішов на наш, потім — захоплення облдержадміністрації"

[ 2 Objects ]

Фотографія групова кольорова під назвою «8 грудня 2013 р.».

Автор — О. Волчанський. Люди на мітингу, у центрі — жінка, яка тримає в руках синій плакат із намальованою жовтою краплею та написом: «Я крапля в океані». Позаду неї в іншої жінки (з чорною хутряною шапкою на голові) в руках теж плакат, але жовтого кольору; основний напис на цьому плакаті видно лише частково, а от угорі можна прочитати: «Неділя, 8 грудня, 12:00. Майдан». Усі люди в зимовому одязі, падає сніг. Луганськ, 2013 р.

Фотографія групова кольорова під назвою «25 листопада 2013 р.»

Автор — О. Волчанський. Група людей, що тримають прапори Євросоюзу (ліворуч) та України (праворуч). Позаду людей (праворуч) — пам’ятник Т. Шевченкові, безлисті дерева та будинки (ліворуч). Один молодий чоловік у центрі сидить в іншого на плечах і тримає в правій руці піднесений угору синьо-жовтий прапор. Чоловік, що стоїть другим ліворуч і правою рукою тримає за кутик прапор Євросоюзу, виділяється високим зростом; одягнений він у джинси й синю куртку з каптуром, що накинутий у нього на голову. Луганськ, 2013 р.

[Last update: ]