museum-digital
CTRL + Y
en
Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékház, Szigetszentmiklós SZHGY_ÁJ_F_57.

SZHGY_ÁJ_F_57.

Ádám Jenő temetése Szigetszentmiklóson 1982-ben.

[ 21 Objects ]

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen Szokolay Sándort és Vöő Imrét láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen a gyászoló családtagokat, barátokat, ismerősöket láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen Ádám Jenő legközelebbi gyászoló családtagjait, hozzátartozóit, barátait láthatjuk, balról haladva Ádám Lászlóné, Ádám László, özv. Virányi Miklósné, Bartalus Ilona, Ádám Erika kezelőorvosa és Ádám Erika.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A sírnál készült fotón a rengeteg virágkoszorú látható.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen Ádám Jenő koporsója látható.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A sírnál készült képen a gyászoló családtagokat, barátokat, ismerősöket láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A ravatalozónál készült képen egy iskola tanulóit és a gyászolókat láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A ravatalozónál készült képen a gyászoló családtagokat, barátokat, ismerősöket láthatjuk, valamint Ádám Jenő koporsóját és a virágkoszorúkat.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A ravatalozónál készült fényképen Cseri Kálmán református lelkész búcsúztatja Ádám Jenőt.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A ravatalozónál készült fényképen Ádám Lászlónét, Ádám Lászlót, Bartalus Ilonát és Ádám Erikát láthatjuk, valamint Ádám Jenő koporsóját és a virágkoszorúkat.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A ravatalozónál készült fényképen Ádám Lászlónét, Ádám Lászlót, Bartalus Ilonát, Ádám Erikát, özv. Virányi Miklósnét láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen a gyászolók virágokat helyeznek a sírba.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A fényképen Vöő Imre búcsúztatja Ádám Jenőt. A háttérben a gyászolókat láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A fényképen azt a pillanatot örökítették meg, amikor Ádám Jenő koporsóját a sírba helyezték. A háttérben a gyászoló családtagokat, barátokat és ismerősöket láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A fényképen éppen Juhász Antal búcsúztatja Ádám Jenőt. A háttérben a gyászoló tömeg látható.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A fényképen éppen az iskolás, úttörős gyerekek helyezik el a virágokat Ádám Jenő sírjánál. A képen a gyászoló családtagokat, barátokat, ismerősöket is láthatjuk, köztük Ádám Erikát, Ádám Lászlót, Ádám Lászlónét, Bartalus Ilonát és özv. Virányi Miklósnét.

Fénykép

Ez a fénykép Ádám Jenő temetésén készült Szigetszentmiklóson 1982. május 28-án. Horusitzky Zoltán búcsúztatja éppen Ádám Jenőt. A háttérben pedig a gyászolókat láthatjuk.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen a gyászoló családtagokat, barátokat, ismerősöket láthatjuk, köztük Ádám Erikát, Ádám Lászlót, Ádám Lászlónét, Bartalus Ilonát és özv. Virányi Miklósnét.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült 1982. május 28-án Szigetszentmiklóson. A képen Ádám Jenő legközelebbi gyászoló családtagjait, hozzátartozóit, barátait láthatjuk, balról haladva Ádám Lászlóné, Ádám László, özv. Virányi Miklósné, Bartalus Ilona, Ádám Erika kezelőorvosa és Ádám Erika, valamint Ádám Jenő sírját a rengeteg virágkoszorúval.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült Szigetszentmiklóson 1982. május 28-án. A képen Szokolay Sándor búcsúztatja Ádám Jenőt, láthatjuk a koporsóját, valamint a háttérben a gyászoló tömeget. A képen az első sorban jobbról balra haladva Bartalus Ilona, özv. Virányi Miklósné, Ádám Erika, Ádám László és Ádám Lászlóné.

Fénykép

A fénykép Ádám Jenő temetésén készült Szigetszentmiklóson 1982. május 28-án. A képen a gyászolókat láthatjuk.

[Last update: ]