museum-digital
CTRL + Y
en
Національний музей історії України Ювелірний гарнітур "Липовий цвіт"

Ювелірний гарнітур "Липовий цвіт"

Гарнітур, що складається із гривни і кліпсів, є чудовим зразком втілення природних форм у металі. Віталій Хоменко реалістично відтворив цвіт липи: пазушні багатоквіткові напівзонтики, приквіток із квітконосом. Срібний приквіток нерівний, максимально наближений до справжнього.
Для підсилення декоративності ювелір використав маленькі вставки кубічного цирконію та більші вставки аквамарина – по одному у гривні та в сережках.

[ 3 Objects ]

Гривна. Гарнітур "Липовий цвіт"

Гривна з гарнітуру "Липовий цвіт" є чудовим зразком втілення природних форм у металі. Віталій Хоменко реалістично відтворив цвіт липи: пазушні багатоквіткові напівзонтики, приквіток із квітконосом. Срібний приквіток нерівний, максимально наближений до справжнього. Для підсилення декоративності ювелір використав маленькі вставки кубічного цирконію та більші вставки аквамарина – по одному у гривні та в сережках.

Кліпса. Гарнітур "Липовий цвіт"

Гарнітур, що складається із гривни і кліпсів, є чудовим зразком втілення природних форм у металі. Віталій Хоменко реалістично відтворив цвіт липи: пазушні багатоквіткові напівзонтики, приквіток із квітконосом. Срібний приквіток нерівний, максимально наближений до справжнього. Для підсилення декоративності ювелір використав маленькі вставки кубічного цирконію та більші вставки аквамарина – по одному у гривні та в сережках.

Кліпса. Гарнітур "Липовий цвіт"

Кліпса з гарнітуру "Липовий цвіт" є чудовим зразком втілення природних форм у металі. Віталій Хоменко реалістично відтворив цвіт липи: пазушні багатоквіткові напівзонтики, приквіток із квітконосом. Срібний приквіток нерівний, максимально наближений до справжнього. Для підсилення декоративності ювелір використав маленькі вставки кубічного цирконію та більші вставки аквамарина – по одному у гривні та в сережках.

[Last update: ]