museum-digital
CTRL + Y
en
Національний історико-культурний заповідник «Чигирин» Колекція фотографій сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Колекція фотографій сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Колекція включає фотографії з архіву Сабадаш Г. А. - остарбайтера в Німеччині в 40-х рр. ХХ ст.

[ 4 Objects ]

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А. - остарбайтерки в Німеччині. Фото групове, горизонтальне чорно-біле. На ньому зображено групу жінок (14 осіб, сидять та стоять в три ряди), на природі. В першому ряду дві молоді жінки тримають букет квітів. На задньому плані - сад. В другому ряду друга зліва - Сабадаш Ганна Артемівна - жителька с. Стецівка. Фото зроблене під час роботи в Німеччині в 40-х рр. ХХ ст.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А. - остарбайтерки в Німеччині. Фото вертикальне, чорно-біле. На ньому зображено дві молоді жінки, ошатно одягнені (блузи, спідниці, прикраси), із зачісками. На задньому фоні одноповерховий будинок. Праворуч - Сабадаш Ганна Артемівна - жителька с. Стецівка. Фото зроблене в Німеччині в 40-х рр. ХХ ст.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А. - остарбайтерки в Німеччині. Фото горизонтальне, горно-біле. На ньому зображено молоду жінку (Дуню Турченко) на природі. Вона одягнена у білу блузку з брошкою та сарафан. Волосся заплетене у дві коси. В руках жінка тримає букет польових квітів. Фото зроблене в 40-х рр. ХХ ст. На зворотному боці напис, фіолетовим чорнилом "На довгу згадку любимій подрузі Галі Сабадаш від Дуні Турченко. Галя! Не вспоминай когда смотришь, а смотри когда вспоминешь. Ізерлон 5.6.44 р."

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А.

Фото з сімейного архіву Сабадаш Г. А. - остарбайтерки в Німеччині. Фото вертикальне, чорно-біле. На ньому зображено трьох жінок, двоє з них стоять, одна сидить. Вони одягнені в спідниці, блузки та піджаки з нашивками "OST", на ногах панчохи і туфлі. На задньому плані дерева, за якими видніється будівля. Фото зроблено в 40-х рр. ХХ ст. в Німеччині. На зворотному боці напис, фіолетовим чорнилом "Izerlohn 15/Х - 44 р. Надовгу й щиру память дорогій соседі Галі С. от Наді Кр. О. Дарю фото оком мечтаю оком я думаю всігда, оком я часто вспомінаю и незабуду никогда".

[Last update: ]