museum-digital
CTRL + Y
en
КЗ "Рівненський обласний краєзнавчий музей" РОР Голландські кахлі з Вишнівця

Голландські кахлі з Вишнівця

шість кахель, що походять з Вишневіцького палацу.

[ 6 Objects ]

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: будинок на березі моря. З димаря йде дим, за будинком - дерева та кущі. На морі - два кораблі. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: будинок на березі моря. За будинком - дерева та кущі. На морі - три кораблі. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: садиба на березі моря, що складається з двох будинків. За будинком - дерева та кущі. Праворуч від будинку - три човни на морі, ліворуч - щось подібне до споруд. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: церковна споруда - дві башти з'єднані стіною з арковим проходом. За спорудою - дерева та кущі. Ліворуч від будинку - два вітрильники на морі. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: на передньому плані лежить корова, праворуч від неї вдалині - млин; ліворуч - хрести. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

Кахля "голландська"

Кахля "голландська" безрамочна, пласка, глузуровна. Малюнок зроблений синіми фарбами на білому тлі. Пейзаж: на передньому плані млин, праворуч сидить людина. В далині - три вітрильники на морі. Ліворуч - споруда. У чотирьох кутах намальовано по одній квітці.

[Last update: ]