museum-digital
CTRL + Y
en

Kékkúti Ásványvíz

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója. A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket. A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók."(https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9kk%C3%BAti_%C3%81sv%C3%A1nyv%C3%ADz_Zrt., 2020.10.15.)

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója.

A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket.

A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók. A a kékkúti üzem a környezet megóvása érdekében folyamatosan csökkenti mind a palackokhoz felhasznált PET-alapanyag, mind a gyártáshoz felhasznált energia mennyiségét." - (Wikipedia (hu) 11.08.2021)

Objects and visualizations

Relations to objects

Kékkúti víz villamosplakát
Show objects

Relations to actor

This actor (left) is related to objects with which other actors (right) are related to

Issued Kékkúti Ásványvíz

Show relations to actors

Relations to time periods

Show relations to time periods

Activity (Interactions with objects)

[Last update: ]