museum-digital
STRG + Y
de

Kékkúti Ásványvíz

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója. A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket. A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók."(https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9kk%C3%BAti_%C3%81sv%C3%A1nyv%C3%ADz_Zrt., 2020.10.15.)

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója.

A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket.

A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók. A a kékkúti üzem a környezet megóvása érdekében folyamatosan csökkenti mind a palackokhoz felhasznált PET-alapanyag, mind a gyártáshoz felhasznált energia mennyiségét." - (Wikipedia (hu) 11.08.2021)

Objekte und Visualisierungen

Beziehungen zu Objekten

Kékkúti víz villamosplakát
Objekte zeigen

Beziehungen zu Personen etc.

Der aufgerufene Akteur steht in Beziehung (links) zu Objekten, zu denen andere Akteure gleichzeitig in Beziehung (rechts) stehen.

Ausgefertigt Kékkúti Ásványvíz

Personenbeziehungen anzeigen

Beziehungen zu Zeiten

Beziehungen zu Zeiten anzeigen

Aktivität (Objektbezogen)

[Stand der Information: ]