museum-digital
CTRL + Y
en

Lajver borászat

A festői Lajvér patak völgyének domboldalába simuló pincészet modern vonalai egy fantasztikus, vadonatúj technológiájú és még annál is modernebb szemléltető borászatot rejtenek. Az épületet egyenes vonalai, szögletes formái látványosan kiemelik a tájból, míg az egymásba kapaszkodó lépcsőzetes kontúrok izgalmas párbeszédet folytatnak a domboldal teraszaival.
2017 augusztusában megnyílt rendezvénytermünk várja azon kedves vendégeit, akik szívesen választanák esküvőjük helyszínéül rendezvénytermünket.

A négy táblán kialakított harminc teraszos ültetvény tökéletesen idomul a Lajvér patak medréhez, ami különleges és természetes mikroklímát biztosít a birtoknak. Ez nem csak azt jelenti, hogy az alsó és a felső teraszok között egész évben több fokos hőmérsékletkülönbség van, hanem azt is, hogy változatos a talaj víztartalma. A völgy természetes szélcsatornaként szellőzteti át az ültetvények lombozatát és fürtjeit, segítve ezzel a környezettudatos szőlőművelést. Ez a változatosság teszi lehetővé, hogy mind a tizenkét szőlőfajtánk otthon érezze magát.

Objects and visualizations

Relations to objects

Termékismertető, Lajver pincészet
Show objects

Relations to time periods

2018 2020
Show relations to time periods

Activity (Interactions with objects)

[Last update: ]