museum-digital
STRG + Y
de

Видавництво "Радянська школа"

Видавництво засноване 1920 року в Харкові. В 1930 році воно увійшло до складу новоствореного Державного видавничого об'єднання України (ДВОУ) і після ліквідації ДВОУ у 1934 році помітно занепало, хоч і далі діяло як окреме республіканське видавництво, що видавало підручники і методичну літературу для вчителів. Згодом поширило діяльність на видавання мистецької і науково-популярної літератури для шкільних бібліотек, словників, журналів тощо. Було підпорядковане Міністерству освіти УРСР.
В 1991 році видавництво «Радянська школа» перейменоване на Державне спеціалізоване видавництво «Освіта». З 1995 року видавництво представляє Україну в Пан'європейському клубі видавців навчальної літератури PEP-CLUB

"Видавництво «Освіта» — державне спеціалізоване видавництво.

До 1991 року видавництво називалося «Радянська школа».

В 2018 році видавництво реорганізовано шляхом приєднання до державної наукової установи «Інститут освітньої аналітики»." - (Wikipedia (uk) 20.03.2023)

Objekte und Visualisierungen

Beziehungen zu Objekten

Книга Храмов Ю.О. "Путівник по космосу", 1970Книга Набоков М.Є., Воронцов-Вельямінов Б.А. "Астрономія", 1940Програмка вистави «Украдене щастя». 1940
Objekte zeigen

Beziehungen zu Personen etc.

Der aufgerufene Akteur steht in Beziehung (links) zu Objekten, zu denen andere Akteure gleichzeitig in Beziehung (rechts) stehen.

Veröffentlicht Видавництво "Радянська школа"

Gedruckt Видавництво "Радянська школа"
Wurde erwähnt Гнат Юра

Personenbeziehungen anzeigen

Beziehungen zu Zeiten

Beziehungen zu Zeiten anzeigen

Aktivität (Objektbezogen)

[Stand der Information: ]