museum-digital
CTRL + Y
en

Borsodmegyei Nyomdaipari Vállalat

A Borsodi Nyomda Kft. Miskolcon az észak-magyarországi térség egyik legjelentősebb nyomdaipari vállalkozása. Megrendelőink rendelkezésére állunk a tervezéstől, az előkészítés fázisától, az ofszet formakészítésen át a nyomtatás és könyvkötészeten keresztül, egészen a végtermék leszállításáig.

Tevékenységünkben meghatározó a könyvnyomtatás és az ezzel kapcsolatos feladatok. Ezen belül tankönyvek, műszaki könyvek melyekre nagy figyelmet fordítunk. A meglévő ofszet rotációs gépünk lehetőséget biztosít a közepes és nagy példányszámú könyvek, nyomtatványok előállítására.

Jelentős helyet foglal a nyomda tevékenységében a különböző prospektusok, termékismertetők, katalógusok, nyomtatványok, szórólapok, plakátok, naptárak gyártása. Szolgáltató tevékenységünk során széles körű könyvkötészeti és papírfeldolgozása tevékenységet végzünk.

A Borsodi Nyomda Kft.-nél nagy hagyománya van a különféle műsorfüzetek, gyártmányismertetők és katalógusok készítésének. A felsoroltakon kívül különféle ügyviteli nyomtatványok előállítását, valamint papírfeldolgozást is vállalunk.

Objects and visualizations

Relations to objects

I. Miskolci Országos Ötvösművészeti és Fémműves Quadriennálé 197610 keramikus művész "Vonal" című kiállításaVárdeák Ildikó kiállítási katalógusEz az év is jól kezdődik! színlapKossuth Filmszínház mozivarieté plakátSzöveges plakát - Karácsonyi csomagküldés
Show objects

Relations to actor

This actor (left) is related to objects with which other actors (right) are related to

Printed Borsodmegyei Nyomdaipari Vállalat
[Relation to person or institution] Szabó Mihály (fényképész)
[Relation to person or institution] Katona László
[Relation to person or institution] Soltész György (1939-2006)

Show relations to actors

Relations to time periods

Show relations to time periods

Activity (Interactions with objects)

[Last update: ]