museum-digital
CTRL + Y
en
Львівський Фотомузей Фотографії [4 ФОТО]
Сімейне фото. Баку, поч . ХХ ст. (Львівський Фотомузей CC BY-NC-SA)
Provenance/Rights: Львівський Фотомузей / Львівський Фотомузей (CC BY-NC-SA)
1 / 2 Previous<- Next->

Сімейне фото. Баку, поч . ХХ ст.

Contact Cite this page Data sheet (PDF) Canonical version (record) Calculate distance to your current location Mark for comparison Graph view

Description

Сімейне фото. Баку, поч . ХХ ст. Фотоателье "Рембрандтъ", фотограф П. Бабаян. Фотографія вертикальна, сепія на твердій картонній основі. На світлині зображена родина: двоє дорослих (чоловік та жінка) та троє дітей. Чоловік з вусами та бородою, одягнений у темний костюм під яким видно комірець світлої сорочки та краватку, сидить на стільці. Хлопчик років восьми у темному костюмі стоїть спешись лівою рукою на стілець. Перед ним сидить дівчинка років п'яти з коротким волоссям, голова пов'язана світлою стрічкою з бантиком, одягнута у білу сукню та темні черевички. Справа сидить жінка у темній довгій сукні. На руках у неї сидить маленька дитина (вік - до року) у білій сукні та темних черевичках. Внизу на картоній основі тиснений орнамент в якому червоним кольором зображено логотип ательє та напис "Рембрандтъ Баку". На звороті фотографії реклама фотоательє: "Рембрандтъ" Баку. Торговая улица. Зображення мольберту з пензлями у якому вписано ім'я фотографа: "Photographie P.Babajan Bacu". Також рукописний напис коричневим чорнилом "Папа мама Зина Вера Вася"

Material/Technique

фотопапір, фотодрук, картон, тиснення

Measurements

13 х 9 - фото; 16, 5 х 10,7 - основа

Львівський Фотомузей

Object from: Львівський Фотомузей

Львівський Фотомузей Львівський Фотомузей

Contact the institution

[Last update: ]

Usage and citation

The textual information presented here is free for non-commercial usage if the source is named. (Creative Commons Lizenz 3.0, by-nc-sa) Please name as source not only the internet representation but also the name of the museum.
Rights for the images are shown below the large images (which are accessible by clicking on the smaller images). If nothing different is mentioned there the same regulation as for textual information applies.
Any commercial usage of text or image demands communication with the museum.