museum-digital
CTRL + Y
hu
Heimatmuseum "Alter Krug" Zossen Fotos Günter Scheike [053_04]
Neustad-Glewe, Neues Schloss, Ansicht 2 (Heimatverein "Alter Krug" Zossen e. V. CC BY-NC-SA)
Fotó tulajdonos/ jogkezelő: Heimatverein "Alter Krug" Zossen e. V. / Günter Scheike (CC BY-NC-SA)
1 / 1 Előző<- Következő->

Neustad-Glewe, Neues Schloss, Ansicht 2

Kapcsolat Az oldal idézése ... további információ erről a gyűjteményről (dokumentum) (PDF) Kanonikus változat Távolság kiszámítása az aktuális helytől Kijelölés összehasonlításra Gráf nézet

Leírás

Diese Fotografie wurde zwischen 1961 und 1972 aufgenommen. Sie stammen aus der Sammlung des Fotografen Günter Scheike aus Zossen (siehe Sammlungsbeschreibung).

Neustadt-Glewe (bis 1926: Neustadt i. Meckl.) ist eine Stadt im Landkreis Ludwigslust-Parchim im Südwesten des Bundeslandes Mecklenburg-Vorpommern.

PLZ alt 2808 PLZ neu 19306

Neustad-Glewe, Neues Schloss, Ansicht 2

Anyag/ Technika

Negativ

Méretek

6 x 9 cm

A következő válogatás része

Térkép
Heimatmuseum "Alter Krug" Zossen

Tárgy itt található: Heimatmuseum "Alter Krug" Zossen

Das Heimatmuseum „Alter Krug“ entstand in einer teils dramatischen Rettungsaktion für eines der ältesten Gebäude der Stadt Zossen, die bis Anfang der...

Kapcsolatfelvétel

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.