museum-digital
CTRL + Y
hu
Perlmutter- und Heimatmuseum Adorf Dokumente Perlmutter [PM 1098]
Rechnungsformular mit Briefkopf "Vogtl. Knopffabrik Ernst Häupl Rodewisch" (Perlmutter- und Heimatmuseum Adorf CC BY-NC-SA)
Fotó tulajdonos/ jogkezelő: Perlmutter- und Heimatmuseum Adorf / Lore Liebscher (CC BY-NC-SA)
1 / 1 Előző<- Következő->

Rechnungsformular mit Briefkopf "Vogtl. Knopffabrik Ernst Häupl Rodewisch"

Kapcsolat Az oldal idézése ... további információ erről a gyűjteményről (dokumentum) (PDF) Kanonikus változat Távolság kiszámítása az aktuális helytől Kijelölés összehasonlításra Gráf nézet

Leírás

Blankorechnungsformular der "Vogtl. Knopffabrik Ernst Häupl Rodewisch", im Briefkopf eine Ansicht des Fabrikgebäudes in Rodewisch.
Wasserzeichen: "MANILA SCHREIBMASCHINE"

Anyag/ Technika

Papier, gedruckt

Méretek

Höhe: 28,5 cm, Breite: 22 cm

Térkép
Felhasználás Felhasználás
1930
Vogtländische Knopffabrik Ernst Häupl
Rodewisch
Nyomtatás Nyomtatás
1930
Haun & Sohn
Reichenbach im Vogtland
1929 1952
Perlmutter- und Heimatmuseum Adorf

Tárgy itt található: Perlmutter- und Heimatmuseum Adorf

Im einzigen heute noch erhaltenen Stadttor des Vogtlandes befindet sich neben einer äußerst interessanten Ausstellung zur Geschichte der über...

Kapcsolatfelvétel

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.