museum-digital
CTRL + Y
hu
Kulturzentrum Sinsteden des Rhein-Kreises Neuss Rheinisches Kaltblut-Archiv [KS97/04139]
Le Cheval de trait belge 1924 (Herausgeber RR-R)
Fotó tulajdonos/ jogkezelő: Herausgeber (RR-R)
1 / 5 Előző<- Következő->

Le Cheval de trait belge 1924

Kapcsolat Az oldal idézése ... további információ erről a gyűjteményről (dokumentum) (PDF) Kanonikus változat Távolság kiszámítása az aktuális helytől Kijelölés összehasonlításra Gráf nézet

Leírás

Titel der Zeitschrift: Le Cheval de trait belge revue internationale des eleveurs de chevaux de trai de race belge, Revue technique hebdomadaire de l'élevage st de l'agriculture belge.
Le Cheval de trait belge Internationale ist eine Zeitschrift der Züchter belgischer Zugpferde, der Zucht und der belgischen Landwirtschaft, die zweimal im Monat erscheint. Die Ausgabe des Jahres 1924 ist nicht gebunden, und nicht komplett. Folgende Nummern sind erhalten: 191-193,195-196.
KS97/04139-1 - KS97/04139-5

Anyag/ Technika

Papier / Buchdruck

Méretek

Länge: 23,0 cm, Höhe: 30,5 cm

Nyelv

Français

A következő válogatás része

Kulturzentrum Sinsteden des Rhein-Kreises Neuss

Tárgy itt található: Kulturzentrum Sinsteden des Rhein-Kreises Neuss

Im Kulturzentrum Sinsteden des Rhein-Kreises Neuss stehen zwei Schwerpunkte gleichberechtigt nebeneinander: Kunst und Landwirtschaft. Das Gelände...

Kapcsolatfelvétel

[Rekord frissítve: ]

Továbbfelhasználással, idézéssel kapcsolatos információk

Az ezen a weblapon található szöveges információk nem kereskedelmi célú felhasználás számára a Creative Cammons 3.0 licence szerint (Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! (CC BY-NC-SA 3.0) szabadon felhasználhatók. A felhasznált szöveges információk forrásaként kérjük, a webes elérhetőség mellett mindenképpen adja meg a tartalomszolgáltató múzeum, köz- vagy magángyűjtemény nevét is. A képi ábrázolásokra (fotókra) vonatkozó szerzői jogi szabályozások a nagy méretben megjelenített képek alatt találhatók (a képek nagy méretben a nézőképekre kattintva jeleníthetők meg). Amennyiben a nagy méretű képek alatt, a jogtulajdonos nevének megadásán túl nincs egyéb szabályozás, a képek nem kereskedelmi célú felhasználására is a Creative Cammons 3.0 licence érvényes. Kérjük, a múzeum, illetve a köz- vagy magángyűjtemény nevét, valamint a jogtulajdonos nevét (amennyiben az a múzeum nevétől eltérő) a publikációban minden esetben feltüntetni. A képi és szöveges tartalmak bármilyen kereskedelmi célú felhasználása kizárólag a közzétételért felelős múzeum, illetve köz- vagy magángyűjtemény engedélyével lehetséges.