museum-digital
CTRL + Y
en

Kékkúti Ásványvíz

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója. A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket. A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók."(https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9kk%C3%BAti_%C3%81sv%C3%A1nyv%C3%ADz_Zrt., 2020.10.15.)

"A Kékkúti Ásványvíz Zrt. (korábban Kékkúti Ásványvíz Rt.) az egyik legrégebbi és legnagyobb ásványvíz-palackozó és forgalmazó cég Magyarországon. A Theodora ásványvizek gyártója.

A cég palackozza a Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizeket, továbbá importálja a Perrier, az Acqua Panna és a S. Pellegrino márkájú vizeket.

A Nestlé Aquarel és a Theodora ásványvizek forrásai a Káli-medencében, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban találhatók. A a kékkúti üzem a környezet megóvása érdekében folyamatosan csökkenti mind a palackokhoz felhasznált PET-alapanyag, mind a gyártáshoz felhasznált energia mennyiségét." - (Wikipedia (hu) 11.08.2021)

Relationships with persons or entities via objects

(The left column lists the relations of this actor to objects in the right column. In the middle you find other actors in relation to the same objects.)

Issued Kékkúti Ásványvíz